Davies: Naš glavni cilj je pobjeda
Foto: epa.eu

Defanzivac Velsa i Tottenhama

Davies: Naš glavni cilj je pobjeda

Fudbaleri Velsa veliki su optimisti pred kvalifikacioni duel 2. kola sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine, koji se u petak igra na stadionu u Cradiffu.

"Svjesni smo da će ova utakmica biti veliki izazov za nas. Spreman sam naravno da se takmičim za mjesto u timu, i ja nisam ništa drugačiji od ostalih igrača u timu. Potrebno mi je jedino da radim mnogo najbolje što mogu na treninzima kako bih pokazao na šta sam sve sposoban", rekao je defanzivac Tottenhama i reprezentativac Velsa, Ben Davies.

"Odlično je što smo takmičenje u grupi otvorili sa pobjedom. Iako smo izgubili nekoliko ključnih igrača moramo odd onih koji su ovdje izvući ono najbolje. Gareth Bale je igrač svjetske klase, ali bilo bi pogrešno da se samo uzdamo u njega. Svi mi moramo odigrati svoju ulogu. Sjajno je imati takvog igrača u timu i igrati sa njim", dodao je Davies. 

Fudbaleri Velsa žele publiku vratiti na stadion.

"Ono što mi igrači želimo jeste da publiku vratimo na stadion, a čini se da uspijevamo u tome,makar tako izgleda. Naš glavni cilj je da pobijedimo u petak, a onda ćemo dalje na Kipar", kazao je na kraju defanzivac Velsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti