De Biasi: Udinese ima jako dobrih igrača

De Biasi: Udinese ima jako dobrih igrača

Edmir Škorić

Novi trener Udinesea Gianni De Biasi kazao je kako u klubu ima jako dobrih igrača i nada se da će napraviti najbolje od njih.

Gianni De Biasi na klupi Udinesea zamijenio je Pasquale Marina i njegov zadatak je napraviti najbolje od igrača koje ima u drugom dijelu sezone.

"Ima tu jako dobrih igrača, Udinseov popis je zaista vrijedan pažnje, pun izvrsnih profesionalaca. Moramo raditi na otkriću naše volje i entuzijazma", kazao je De Biasi, te dodao.

"Znamo da možemo napraviti dobar rezultat. Učinit ćemo sve što je u našoj moći", završio je 53-godišnji bivši trener Brescie, Modene, Levantea i Torina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti