Optimista pred BiH

De Bruyne: Nismo došli po bod, želimo pobjedu

Fudbalska reprezentacija Belgije večeras će sa početkom od 19 sati na stadionu Bilino polje održati zvanični trening pred utakmicu sa našom najboljom selekcijom. 

Večeras je na stadionu Bilino polje održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio veznjak Belgije, Kevin De Bruyne. 

"Sutrašnja utakmica neće biti jednostavna. Bosna i Hercegovina je pod pritiskom, a mi ovdje nismo zbog jednog boda nego da pobijedimo," kaže De Bruyne i dodaje: 

"Poznajem nekoliko igrača. Znam da nekoliko njih igra u Bundesligi. Sa Sušićem sam trenirao, poznajem Džeku i Pjanića. Ne poznajem toliko dobro čitavu ekipu, ali mislim da mogu biti drugi u ovoj grupi," kaže De Bruyne. 

"Ne mislim da niti jedna od dvije reprezentacije ima problema sa fizičkom spremmom. Nema veze što smo mi igrali sa Andorom, a oni sa Velsom. Spremni smo i mi i oni," kaže De Bruyne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.