De Camargo: Bit ću spreman za Bayer
De Camargo

Čeka debi u dresu Borussije M'gladbach

De Camargo: Bit ću spreman za Bayer

Edmir Škorić

Belgijski reprezentativac Igor De Camargo ovog je ljeta pojačao Borussiju Moenchengladbach, no prošlog vikenda u prvom kolu Bundeslige nije igrao zbog povrede. Ipak, sada je spreman i očekuje svoj debi u dresu novog kluba.

Nakon što se nije u potpunosti oporavio od povrede gležnja, De Camargo nije igrao u 1. kolu Bundeslige protiv Nuernberga.

"Bio je to težak period. Međutim, optimista sam po prirodi. Dobro sam trenirao proteklih sedam dana i osjećam se bolje iz dana u dan", kazao je De Camargo, dodavši:

"Prošli tjedan, pred utakmicu s Nuernbergom, odlučio sam sa trenerom da ne igram jer je bilo rizično. No, sada sam spreman za utakmicu protiv Bayera i nadam se da ću biti u sastavu".

27-godišnjak je u Moenchengladbach stigao nakon deset godina provedenih u Belgiji. Posljednje četiri sezone nastupao je za Standard Liege, za koji je u 114 nastupa postigao 32 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.