De Ceglie "redsima", Dossena Juveu?
De Ceglie na meti Liverpoola

De Ceglie "redsima", Dossena Juveu?

E. Škorić

"Redsi" bi svoje odbrambene redove željeli dodatno pojačati tijekom ljeta, a već se kao moguće pojačanje spominje Juventusov mladi "maestro" Paolo De Ceglie, dok sa druge strane "stara dama" pokazuje interes za Liverpoolovim Italijanom, Andreom Dossenom.

Engleski Liverpool želi naredne sezone dodatno se ojačati u zadnjoj liniji, te sa novim pojačanjima pokušati ugrabiti poneki naslov. Čini se kakao bi na Anfield do početka sezone mogao preseliti Paolo De Ceglie, talentirani 22-godišnji Italijan iz redova Juventusa.

"De Ceglie je od stvarnog interesa za Liverpool. Vidjet ćete da ako im upute Dossenu, zamijenit će ga sa De Ceglijem", izjavio je agent mladog De Ceglie, Carlo Pallavicino.

De Ceglie je odbrambeni igrač, no isto tako može biti od velike koristi u sredini terena. Dossena je također igrač zadnje linije, samo ovaj mladi Švicarac igrao je ove sezone "tek" 16 utakmica u Premier ligi, jer navodno nije po mjeri trenera Rafa Beniteza. Bivši igrač Udinesea je govorio o svojoj velikoj želji za povratkom u Seriju A i čini se da bi razmjena igrača bila idealna za oba kluba.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.