De Ceglie spreman za Milan

Lijepe vijesti za Juventus

De Ceglie spreman za Milan

Lijepe vijesti za Juventus pred nedjeljni susret sa Milanom. Paolo De Ceglie trenirao je nakon povrede.

Defanzivac, koji je prvi izbor na lijevom beku kod Antonija Contea, povrijedio se u utakmici protiv Bologne prije deset dana, koja je završena bez pobjednika 1:1.

De Ceglie je propustio susret protiv Catanie prošlog vikenda, a iz torinskog kluba su najavili da če 25-godišnji lijevi bek blizu povratka na teren.

To se i dogodilo. De Ceglie je trenirao sa ostatkom momčadi i bit će na raspolaganju treneru Conteu za veliki derbi protiv Milana koji se igra u nedjelju sa početkom u 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.