De Gea: Atletico je zauvijek moj klub

Žele ga Chelsea i United

De Gea: Atletico je zauvijek moj klub

Edmir Škorić

Atleticov čuvar mreže David De Gea na meti je engleskih klubova Manchester Uniteda i Chelseaja, no španski mladi golman ne namjerava napustiti Madrid.

De Gea je želja engleskih velikana, što je potvrdio i izvršni direktor Atletica Miguel Angel Gil Marin, koji je u utorak navečer za Cadena SER radio izjavio:

"Primili smo ponude od Uniteda i Chelseaja, dok je De Gea dobio našu ponudu da produži svoj ugovor i ostane ovdje. Davidova budućnost isključivo je u njegovim rukama", kazao je Gil Marin, dok je De Gea otkrio:

"Nisam još uvijek ništa potpisao. Sretan sam ovdje i imam ugovor do 2013. godine, tako da mi je sada osnovni cilj da se momčad plasira u Evropu. Vidjet ćemo kako će biti kada završi liga. Do kraja sezone neće ništa biti odlučeno. U Atleticu sam dugi niz godina i zaista volim ovaj klub. Ako se klub bude borio za mene, onda će biti teško napustiti ga. To je zauvijek moj klub", kazao je 20-godišnji golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije