De Gea: Atletico mi je u srcu

Mladi golman ostaje na Vicente Calderonu

De Gea: Atletico mi je u srcu

Golman Atletico Madrida, David de  Gea u posljednje vrijeme se često povezivao sa Manchester Unitedom, no sada se i on oglasio i rekao kako se navijači ovog kluba mogu opustiti.

"Kompliment je biti povezivan sa tako velikim timovima kao što je Manchester United, ali Atletico je u mom srcu. Ovaj klub mi je dao sve i jako sam sretan što sam ovdje proveo cijeli život do sada", rekao je 20-godišnji David de Gea.

Mladi reprezentativac Španije je prilku da stane na gol Atletica dobio već u 18 godini. Prvi izbor je bio Sergio Asenjo koji je nedavno došao u klub, ali nakon nekoliko pogrešaka na mjestu prvog golmana zamijenio ga je De Gea.

"Navijači se mogu opustiti. Ovo je veliki klub koji sve zaslužuje, tako da nemam razloga da ga napuštam", dodao je za kraj 20-godišnji golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije