De Gea i Van Gaal ne pričaju mjesecima, Real vreba
Foto: epa.eu

Narušeni odnosi na Old Traffordu

De Gea i Van Gaal ne pričaju mjesecima, Real vreba

Manchester United nastoji svim silama da produži ugovor sa svojim prvim golmanom Davidom De Geom. Aktuelni ugovor Špancu ističe za 16 mjeseci, a Crveni đavoli jednom od najboljih golmana današnjice spremni su ponuditi ugovor prema kojem bi zarađivao oko 10 miliona eura godišnje.

Ipak, prema pisanju španskog lista AS ono što Unitedu ne ide u prilog jeste odnos između španskog golmana i menadžera Louisa Van Gaala. Naime, njih dvojica ne pričaju već mjesecima, a svu situaciju dobro prati Real Madrid koji očito jako želi nekadašnjeg golmana gradskog rivala.

Iako Iker Casillas ima važeći ugovor do 2017. godine, na Santiago Bernabeu itekako su voljni dovesti mlađeg De Geu, koji je gotovo sigurno Ikerov nasljednik i na golu fudbalske reprezentacija Španije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.