De Gea odbio nemoralnu ponudu Manchester Uniteda

Svve izvjesniji odlazak u Real

De Gea odbio nemoralnu ponudu Manchester Uniteda

Adnan Beganović

Golman Manchester Uniteda David De Gea odbio je ponudu iz snova, odnosno odbio je postati najplaćeniji golman na svijetu.

U posljednje vrijeme se mnogo špekuliše o fudbalskoj budućnosti golmana Manchester Uniteda. Za njegovim uslugama je zainteresiran Real Madrid, no United ga se neće tek tako odrečć.

Tako su čelnici Crvenih vragova, prema pisanju otočkih medija, De Gei ponudili novi ugovor prema kojem bi godišnje zarađivao nevjerovatnih 14.5 miliona eura i bio bi najplaćeniji golman na svijetu.

No, De Gea je ponudu odbio i sve je izvjesnije da će pojačati Real, no još uvijek se ne zna da li će Kraljevi čekati do ljeta naredne godine kada mu ugovor sa Unitedom ističe, ili će engleskom klubu platiti 67 miliona eura u nadolazećem prelaznom roku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.