De Gea: Ponekad jednostavno osjećam da sam nesavladiv

Briljirao protiv Arsenala

De Gea: Ponekad jednostavno osjećam da sam nesavladiv

Endin Čaušević, foto: EPA

Manchester United jučer je savladao na gostovanju Arsenal (3:1) u derbiju 15. kola engleskog Premiershipa.

Junak jučerašnje pobjede Crvenih đavola bio je David de Gea koji je fantastičnim odbranama izluđivao igrače i navijače Arsenala. Španski golman je izjednačio rekord Premiershipa za 14 uspješnih odbrana u jednoj utakmici.

De Gea je nakon utakmice izjavio da se ponekad osjeća jednostavno nesavladivo, te da je za njega najbitnije da dobro otvori utakmicu.

"Ponekad kada počnem utakmicu s dobrom odbranom osjećam se veoma dobro. Zbog toga ponekad mislim da sam nesavladiv. Počeli smo utakmicu veoma dobro s dva brza gola i to nam je pomoglo. Kasnije smo posvetili pažnju više igri u odbrani, ali smo sretni što smo pobijedili", rekao je De Gea nakon utakmice.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi