De Gea prijeti: Zbog vas ću promijeniti sport
Foto: Screenshot

Ide u košarkaše?

De Gea prijeti: Zbog vas ću promijeniti sport

Endin Čaušević

Španski golman Davide De Gea ponovo se nalazi u centru pažnje jer se špekuliše da će ovog ljeta napustiti Manchester United.

De Gea je prije nekoliko sezona bio na korak od Real Madrida, ali je transfer propao u posljednji trenutak zbog papirologije. Iako je produžio ugovor sa Crvenim đavolima ponovo se pojavila priča da će španski golman karijeru nastaviti u Realu.

Golman Uniteda ne voli previše da priča o tome i rekao je da će mnoge stvari biti poznate na ljeto. De Gea je videom na društvenim mrežama oduševio sportsku javnost. Uz video kako igra košarku napisao je da će promijeniti sport ukoliko mu nastave dosađivati pričama o transferu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti