De Jong: Još ima nade...

De Jong: Još ima nade...

Edmir Škorić

Pred eliminacijom iz grupne faze Lige prvaka našao se engleski klub Manchester City. Stvari su se zakomplicirale nakon poraza Građana u Napulju.

City je u utorak navečer s 2:1 na San Paolu poražen od domaćeg sastava Napolija, čiji je junak bio dvostruki strijelac Edinson Cavani.

Da bi se plasirali u osminu finala, City bi morao pobijediti kod kuće Bayern koji je već osigurao prolaz te bi im se morao poklopiti rezultat druge utakmice, odnosno eventualni poraz Napolija kod već otpisanog Villarreala, što je opet teško očekivati.

"Napoli je igrao dobro, iskoristio je svoje šanse dok mi svoje nismo i mislim da je to ta razlika", kaže Cityjev veznjak Nigel de Jong uz dodatak:

"Nismo iskoristili posjed kojeg smo trebali. Sada se moramo ujediniti kao momčad i fokusirati se na posljednju utakmicu. I dok naša sudbina više nije u našim rukama, još ima nade ako pobijedimo Bayern".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti