De Jong: Mario je i budala i genije

Tako kaže holandski internacionalac

De Jong: Mario je i budala i genije

Adnan Beganović

Nakon remija Manchester Cityja i Suderlanda (3:3) top priča na Otoku je ponovo talijanski napadač Građana, Mario Balotelli.

Naime, Balotelli se na pomenutom susretu sukobio sa saigračem Aleksandrom Kolarovim, a nakon ovog incidenta defanzivac Cityja, Nigel de Jong, izjavio je da je Mario dvostruka ličnost.

"Mario se ponekad ponaša kao budala, a ponekad kao pravi genije. Imam osjećaj da u njemu žive dvije potpuno razlićite osobe", rekao je De Jong.

"On je svjestan da mora da se uozbilji i promijeni, no to nije lako kada se konstantno nalazite pod pritiskom javnosti koja jedva čeka njegove nove ispade", dodao je holandski internacionalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.