De Jong oduševljen Adebayorom
Emmanuel Adebayor

De Jong oduševljen Adebayorom

Nigel De Jong vjeruje da je pred njegovom ekipom Manchester Citya težak put, ali ističe da je klub dolaskom Emmanuela Adebayora dobio mnogo.

“Novi igrači se moraju prilagoditi, a to nikad nije lako. Za njih je sve ovo novo, moraju se navići na stadion, navijače i saigrače prije nego što počnemo igrati kako znamo”, rekao je reprezentativac Holadnije u dresu Manchester Citya.

“Posebno sam oduševljen dolaskom Adebayora u ekipu. On je veoma jak i dobro se kreće sa loptom i bez nje, što otvara mnogo prostora na sredini terena”.

“Adebayor je sjajan u igri u zraku, ali je također odličan tehničar. On bi mogao donijeti prevagu na našu stranu ove sezone”, smatra De Jong.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti