De Ligt nije otišao s Juventusom u Rusiju

Problemi za Sarrija

De Ligt nije otišao s Juventusom u Rusiju

Juventus će sutra u Rusiji biti znatno oslabljen, pišu italijanski mediji.

Bianconere u sklopu 4. kola grupne faze Lige prvaka čeka gostovanje u Moskvi kod Lokomotiva, no za ovaj duel Maurizio Sarri neće moći računati na Matthijsa De Ligta.

Holanđanin je na treningu zadobio povredu ligamenata skočnog zgloba, a iako je medicinski tim uložio maksimalan napor, ustanovljeno je kako će morati određeno vrijeme pauzirati.

Od ranije Sarri ima dosta problema oko sastavljanja odbrane Juventusa, budući da je osim De Ligta, van stroja i iskusni Chiellini koji je pokidao ligamenta koljena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

De Ligta će u odbrani zamijeniti Daniele Rugani ili Merih Demiral.

U konkurenciji za duel sa Lokomotivom su: Szczesny, De Sciglio, Pjanić, Khedira, Ronaldo, Ramsey, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Danilo, Matuidi, Bonucci, Higuain, Rugani, Rabiot, Demiral, Bentancur, Pinsoglio, Bernardeschi, Buffon.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DelPiero
"Špekuliše se kako će De Ligta zamijeniti Daniele Rugani ili Merih Demiral." Nije to nikakva spekulacija, normalno da ce ga zamijenit rezervni stoper, nece napadac...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi