De Rossi još jednom potvrdio: Ostajem u Romi

De Rossi još jednom potvrdio: Ostajem u Romi

Edmir Škorić

Italijanski veznjak Daniele De Rossi priznao je kako engleska Premier liga predstavlja "atraktivnu opciju", no svejedno ne želi otići iz Rome.

U intervjuu za FourFourTwo magazin De Rossi je prokomentirao interesovanje dvaju klubova iz Manchestera - Cityja i Uniteda.

"Engleska Premier liga bi bila sjajno iskustvo i lijepo je čuti da su za mene zainteresovani Sir Alex Ferguson i Roberto Mancini. Međutim, ne namjeravam napustiti Rim, želim ostati u Romi", rekao je De Rossi.

Ugovor s Romom, klubom u kojem je ponikao, ističe krajem sezone, no iako dosad nije bilo pregovora, očekuje se da dogovor ipak bude postignut.

Navodno je odbijena i Chelseajeva ponuda teška 70 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.