De Rossi: Odmah bih potpisao da Roma osvoji Scudetto, a Juve Ligu prvaka

Kapiten Rimljana

De Rossi: Odmah bih potpisao da Roma osvoji Scudetto, a Juve Ligu prvaka

Italijanski fudbaler i član Rome Daniele De Rossi poručio je da bi volio da Gianluigi Buffon osvoji Ligu porvaka u svojoj posljednjoj sezoni.

Ekipa Juventusa u osmini finala najelitnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u Evropi izvukla je Tottenham, a Buffonu će ovo biti posljednja prilika da se domogne jedinog klupskog trofeja koji mu nedostaje.

De Rossi ipak poručuje da neće navijati za njegov Juve sve dok je Roma još uvijek u ovom takmičenju. Podsjetimo, Rimljani će u osmini finala igrati protiv Šahtara.

"Mislim da je ovo Buffonova posljednja sezona i mislim da je zaslužio da završi karijeru sa trofejom Lige prvaka. Ali, sve dok se i mi borimo u Ligi prvaka neću navijati za Juventus. Ako mi ponudite opciju da Roma osvoji Scudetto, a Juve Ligu prvaka, na to bih odmah pristao", rekao je kapiten Rome.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi