De Rossi: Volim Kloppov pristup igri

Kapiten Rome o narednom protivniku Vučice u Ligi prvaka

De Rossi: Volim Kloppov pristup igri

Roma je napravila senzaciju eliminisavši Barcelonu na Olmpicu nakon zaostatka od 4:1 sa Nou Campa u četvrtfinalu Lige prvaka.

Današnjim žrijebom u Nyonu je odlučeno da će Vučica u polufinalu odmjeriti snage sa Liverpoolom, ali kapiten Rome Daniele De Rossi upozorava da su i Redsi, baš poput njegove ekipe, u četvrtfinalu pokazali ko su izbacivši Manchester City sa ukupnih 5:1.

"Vidjeli smo šta nam je žrijebo donio, ali i da je bilo drugačije za nas se ne bi ništa promijenilo. Svjedno je koga smo izvukli", poručio je De Rossi, pa nastavio:

"Svi timovi u ovoj fazi, Liverpool, Bayern, Real Madrid, su sjajni, nevjerovatni... Liverpool je pokazao šta je i ko je, slično kao što smo i mi uradili protiv Barcelone, izbacivši favorizovani Manchester City. Imaju trenera čiji pristup igri ja zaista volim. Poštujemo ih kao što smo poštovali i Barcu i Shakhtar, ali imamo i mi svoje šanse".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi