Debakl Bayerna protiv Liverpoola

Redsi slavili u Minhenu

Debakl Bayerna protiv Liverpoola

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras su u prijateljskoj utakmici savladali Bayern sa ubjedljivih 3:0.

Redsi učestvuju na ovogodišnjem Audi kupu koji se tradicionalno igra na Allianz Areni. Izabranici Jurgena Kloppa večeras su priredili iznenađenje jer su savladali Bayern lakše od očekivanog rezultatom 3:0.

Liverpool je do prednosti stigao već u sedmoj minuti utakmice kada je mrežu domaće ekipe zatresao Mane na asistenciju Firmina. U 34. minuti Redsi su udvostručili prednost, a ovaj put strijelac je bio Salah. Konačnih 3:0 postavio je Sturridge u samom finišu utakmice.

Liverpool u finalu Audi kupa sutra igra protiv Atletico Madrida koji je danas sa 2:1 savladao Napoli. Bayern će protiv italijanske ekipe odigrati utakmicu za treće mjesto.


Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi