Debi Medunjanina, ubjedljiv poraz Gaziantepspora

Fudbalsko prvenstvo Turske

Debi Medunjanina, ubjedljiv poraz Gaziantepspora

A. Beganović

U 4. kolu fudbalskog prvenstva Turske fudbaleri Kasimpase su sa ubjedljivih 3:0 pred domaćim navijačima savladali Gaziantepspor, u čijem dresu je prve minute upisao i bh. reprezentativac Haris Medunjanin.

Haris Medunjanin neće po dobrom pamtiti debi u dresu Gaziantepspora. Naime, njegova momčad je na gostovanju kod Kasimpase poražena sa 3:0, a naš reprezentativac je u igru ušao u 84. minuti kada je na semaforu stajalo 1:0.

Hurmaci je u 50. minuti doveo domaće do prednosti, a u sudijskoj nadoknadi su pogodili i Uche, te Pintos za konačnih 3:0.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.