Dedić: Prvi cilj smo ostvarili, a to je opstanak

Veznjak Viteza zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone

Dedić: Prvi cilj smo ostvarili, a to je opstanak

Nogometaši Viteza u nedjelju gostuju u Bijeljini gdje će odmjeriti snage sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske. 

Biće ovo velika prilika za Vitežane da riješe i svaku sumnju u opstanak, te da posljednjih nekoliko kola sezone igraju rasterećeno. 

Prije ovog susreta razgovarali smo sa veznjakom Viteza Anelom Dedićem o utakmici sa Olimpicom, te predstojećoj utakmici protiv Mladosti.

"Pobjeda protiv Olimpica je sigurno jedna od naših boljih utakmica, pobijedili smo ekipu koja se bori za evropu i koja u svojim redovima ima sjajnih pojedinaca. Svojom željom i htijenjem smo zasluzeno slavili. U Bijeljinju idemo da se nadigravamo, nemamo šta izgubiti i sigurno da očekujem pozitivan rezulatat." izjavio je za SportSport Dedić Anel.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Anel Dedić kao što i sam kaže ne igra na nivou na kojem želi i može. "Do kraja sezone nivo svoje igre želim podići te maksimalno ozbiljno i kvalitetno odraditi posljednjih par utakmica" dodao je Anel.

"Prvi cilj smo ostvarili,a to je opstanak. Do kraja sezone nas očekuje nekoliko jakih utakmica, ali naš cilj je da skupimo što više bodova i približimo se gornjem dijelu tabele" prokomentarisao je Dedić na kraju razgovora očekivanja svog tima do kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.