Dedić: Zvao me Velež, ali vjerovatno ostajem u Čeliku
Foto: epa.eu

Mostarci kontaktirali veznjaka Zeničana

Dedić: Zvao me Velež, ali vjerovatno ostajem u Čeliku

Dino Kurbegović

Jutros smo objavili informaciju da je uprava Rođenih zainteresovana za usluge veznjaka Čelika Alena Dedića.

Kontaktirali smo ovog 29-godišnjaka, koji nam je potvrdio da su ga kontaktirali ljudi iz Veleža.

"Istina je da su me zvali iz Veleža, ali ne vjerujem da će doći do dogovora, imam ugovor s Čelikom do kraja sezone, iako imam dogovor da mogu otići u zimskoj pauzi. Najvjerovatnije ostajem u Čeliku, tu sam već treću sezonu, lijepo mi je i ne vidim klub trenutno bolji klub za mene u Premijer ligi. Uredno ću se javiti na prozivku na Bilinom polju narednog četvrtka i nadam se da ćemo na proljeće biti mnogo bolji", kazao je za SportSport.ba Dedić.

Alen Dedić je za Čelik u dvije i po sezone odigrao 50 utakmica postigavši 15 golova, u prvom dijelu prvenstva odigrao je pet utakmica uz jedan postignuti gol. Prije Čelika nastupao je za Jedinstvo, Krajišnik i Rijeku.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.