Defoe deset sedmica van terena
Defoe deset sedmica "out"!

Defoe deset sedmica van terena

Edmir Škorić

Napadač Tottenhama će zbog povrede stopala biti podvrgnut operaciji, a na teren se vraća tek za deset sedmica, no uprava "Spursa" je pronašla zamjenu za njega.

U nastojanju da popune njegovo mjesto, uprava Tottenhama je u svoje redova angažovala Robbie Keanea iz Liverpoola. Poznato je da je Keane upravo iz Tottenhama početkom ove sezone prešao u redove Liverpoola.

Jeremain Defoe je u petak na zatvorenom treningu zadobio povredu stopala desne noge, te će zbog iste pauzirati deset sedmica. Nakon detaljnijih pregleda otkriveno je da se radi o lomu frakture, te da će 26-godišnji napadač biti primoran na operaciju.

U Tottenhamu se nadaju da će bivši napadač Tottenhama koji je prvi dio polusezone proveo u Liverpoolu nadoknaditi odsustvo Defoea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti