Defoe napušta Sunderland na kraju sezone?

Defoe pred povratkom u klub u kojem je započeo karijeru

Defoe napušta Sunderland na kraju sezone?

Povratak Jermaina Defoea u West Ham, prema špekulacijama koje prenose engleski mediji, veoma je izgledan.

Ukoliko Sunderland, za koji Defoe trenutno nastupa, ispadne u niži rang takmičenja, veoma je izgledno da će iskusni englez potražiti novi klub.

A kako je, pogledamo li trenutnu situaciju u Prmeijer ligi, Sunderland već jednom nogom u Championshipu, sve su glasnije špakulacije koje Defoea povezuju upravo s West Hamom.

Defoe koji igra odlično ove sezone, te je u Premijer ligi zabio 14 golova i ponovo zaslužio poziv u reprezentaciju, mogao bi bez ikakve nadoknade preći u West Ham, klub u kojem je 1999. godine započeo svoju seniorsku karijeru, za vrijeme koje je nosio još i dresove Bournemoutha, Portsmoutha, Tottenhama i Toronta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi