Dejan Bandović već trenira sa Sarajevom

Uskoro i potpis ugovora

Dejan Bandović već trenira sa Sarajevom

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva su trenutno na treningu u Hadžićima, a sa bordo timom prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, trenira i golman Dejan Bandović.

Iako iz FK Sarajevo još uvijek nisu potvrdili odlazak Adija Adilovića u Grčku čelnici kluba nisu ništa prepustili slučaju, te su stupili u kontakt sa nekadašnjim golmanom Veleža i Širokog Brijega, Dejanom Bandovićem, koji je već počeo trenirati sa najvjerovatnije svojim novim saigračima.

Podsjetimo, Adi Adilović će karijeru gotovo sigurno nastaviti u grčkom prvoligašu Panthrakikosu, dok će njegov nasljednik na golu bordo momčadi po svemu sudeći biti Bandović.

Bordo momčad u četvrtak igra prvi susret 3. pretkola Evropske lige sa crnogorskom Zetom, a iako su se pojavile informacije koje kažu da će u dvomeču sa Crnogorcima na golu stajati Adilović iz Sarajeva nam nisu mogli potvrditi iste.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.