Kuluševski i proslava gola s četiri prsta, objasnio je šta to znači

Postigao gol Hrvatskoj

Kuluševski i proslava gola s četiri prsta, objasnio je šta to znači

Edmir Škorić

Dejan Kuluševski je jučer u pobjedi Švedske nad Hrvatskom (2:1) postigao svoj prvijenac u dresu reprezentacije.

Kuluševski je 20-godišnjak koji je ljetos potpisao za Juventus i vjeruje se da je jedan od najvećih talenata u svijetu nogometa. Nakon što je dao gol Hrvatskoj, slavio je s četiri prsta dok je išao prema saigračima, a onda ponovo izdigao četiri prsta. Objasnio je i značenje.

"Mogu vam reći da moje geste nakon pogodaka označavaju samo broj 44, ništa drugo. Iako su me mnogo puta već pitali o čemu se tačno radi", rekao je Kuluševski.

Ofanzivca rođenog u Stockholmu je Juventus doveo iz Parme, a igrao je ranije i u Atalanti. Ove sezone je na osam mečeva u dresu Stare dame postigao dva pogotka uz jednu asistenciju.

Top Komentari

user1605223705
Ma samo nek je dao gol onim 'rvatima
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi