Del Bosque: Casillas ima moju podršku

Selektor Španije o golmanu

Del Bosque: Casillas ima moju podršku

Selektor fudbalske reprezentacije Španije, Vicente del Bosque kazao je da golman Real Madrida Iker Casillas ima njegovu potpunu podršku iako u posljednje vrijeme sjedi na klupi kraljevskog kluba. 

Casillas je povrijedio ruku u januaru, a njegovo mjesto je zauzeo Diego Lopez koji se od tada ustalio u prvom timu Real Madrida.

Bivši trener Reala je kazao da je Casillas poseban slučaj i da neće tražiti drugog reprezentativnog golmana za nadolazeći Kup konfederacija, prenose agencije.

"Moramo ga podržati u svakom slučaju, bez obzira da li je na klupi ili na terenu. Navažnije je da je član španske reprezentacije", kazao je Del Bosque i dodao da neće i nema pravo komentarisati položaj Josea Mourinha u Realu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti