Del Neri: Juventus me smijenio

Del Neri: Juventus me smijenio

Luigi Del Neri, trener Juventusa, obaviješten je od strane kluba da neće sjediti na klupi i sljedeće sezone. Torino će napustiti nakon utakmice posljednjeg kola Serije A protiv Napolija.

Dugo se pričalo o odlasku Del Nerija sa klupe torinskog giganta. 60-godišnji stručnjak imao je veoma loše rezultate sa Starom damom. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji.

"Juventus će proijeniti trenera. Informisali su me o tome. Želim sreću bilo kome ko me naslijedi, ali ne znam ko će to biti", rekao je Del Neri, dadavši:

"Ja radim za klub i ono odlučuju da li će me smijeniti ili ne. Nisam razočaran, zahvaljujem Juventusu na ukazanoj prilici, dosta sam sazreo".

Najbliži klupi Juventusa je Antonio Conte, koji je ove sezone vodio Sienu do plasmana u Seriju A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti