Del Neri: Krasić nosi igru Juventusa

Del Neri: Krasić nosi igru Juventusa

Trener torinskog Juventusa Gigi del Neri smatra kako reprezentativac Srbije Miloš Krasić nosi igru njegove ekipe.

Italijanski novinari pitali su Del Nerija da li se igra Juventusa previše oslanja na igru kapitena Alessandra Del Piera, ali je trener Stare dame iznenađujuće rekao da je Krasić taj na koga se oslanja igra Juvea.

"Ne bih rekao da se previše oslanjamo na Del Piera. U ovom trenutku Krasić je taj igrač od kojeg najviše zavisimo. Del Piero kapitenski odrađuje svoj dio posla, ali je Miloš igrač od čije igre najviše zavisi naša igra", rekao je Del Neri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.