Del Neri napušta Atalantu

Del Neri napušta Atalantu

Adnan Beganović

Na vanrednoj konferenciji za štampu predsjednik talijanske Atalante rekao je da sadašnji trener kluba Luigi Del Neri neće voditi ekipu iz Bergama u narednoj sezoni.

"Del Neri neće biti trener Atalanrte u narednoj sezoni. On želi da ode u klub koji će se boriti za nešto više od opstanka u prvoj ligi. Ne mogu da mu obećam da ćemo igrati Ligu prvaka", rekao je predsjednik Atalante.

Atalanta se trenutno nalazi na 11. mjestu Serie A sa 41. osvojenim bodom, a u zadnjem kolu poraženi su na svom terenu od "fenjeraša" Reggine.

Del Neri je do sada vodio 16 ekipa, među kojima su najpoznatije Porto, Roma i Palermo.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti