Del Neri: Ponovo iste pogreške

Trener Juventusa razočaran

Del Neri: Ponovo iste pogreške

Edmir Škorić

Poslije prvenstvenog remija sa Sampdorijom (3:3), Juventus je sinoć na Olimpijskom stadionu u Torinu identičnim rezultatom remizirao sa poljskim Lechom iz Poznana.

Juventus je od 0:2 došao do 3:2, ali su gol primili u posljednjim minutama utakmice, te je Štilićev Lech zasluženo odnio bod u Poznan.

"Ovaj rezultat tjera na to da pogledamo u sebe same. Uspijevamo ose vratiti iz neugodnosti, a potom gubimo u trenucima kroz koje bismo trebali kontrolirati igru. Previše smo se trudidli postići treći pogodak, a kada smo ga zabili trebali smo spustiti tempo utakmice", kazao je Juventusov terner Luigi Del Neri, dodavši još:

"Golovi u posljednjoj minuti se događaju, pogotovo ovakav svjetski kakav smo mi primili, ali problem ostaje uvijek isti - pada nam koncentracija i samopouzdanje u ono što radimo na terenu. U ovoj utakmici nisam vidio kvalitetu naših suparnika, vidio sam naše pogreške. A, u Europa ligi one nose veliku cijenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti