Del Piero ipak ostaje u Juventusu

Del Piero ipak ostaje u Juventusu

Legendarni kapiten Juventusa, 35-godišnji Alessandro Del Piero i sljedeće će sezone braniti boje kluba iz Torina.

"Ostajem u Juventusu, trenutno za mene ne postoje druge opcije. Želim sljedeće sezone sa Juventusom igrati Evropsku ligu. Iz nas je katastrofalna sezona i sada možemo ići samo naprijed. Treba pojačati ekipu i krenuti naprijed. Čeka nas puno posla", rekao je Del Piero, kapiten trenutno sedmoplasirane ekipe Serije A, mjesta koje sljedeće sezone vodi u treće pretkolo Evropske lige.

Aktuelni ugovor Del Piera sa Juventusom veže još godinu dana, a posljednjih se sedmica nagađalo da bi on sljedeće sezone mogao napustiti Staru damu ili čak završiti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.