Del Piero: Iznenadila me prodaja Zanettija

Del Piero: Iznenadila me prodaja Zanettija

Edmir Škorić

Ikona Juventusa i reprezentacije Italije, Alessandro Del Piero, ističe kako ga je iznenadila prodaja Cristiana Zanettija, koji je ovog ljeta prešao u redove Fiorentine.

Poput mnogih navijača, Juventusov kapiten Del Piero neugodno je iznenađen prodajom Cristiana Zanettija. Naime, stara dama prodala je Zanettija Fiorentini ovog ljeta.

"Njegov odlazak me iznenadio, sve se dogodilo tako brzo. Nadam se da će u Firenci dobro igrati u 36 utakmica, dakako, osim one dvije protiv nas", izjavio je Aleks u jednom intervju, potom nastavio.

"On posjeduje velike kvalitete i dobro je igrao dok je bio ovdje. Tužan sam zbog toga što je otišao."

Za kraj, novinari su Del Piera pitali zašto po prvi put u svojoj karijeri nije uspio postići pogodak u Juventusovim predsezonskim utakmicama.

"Ovaj put sam golove sačuvao za neke bitnije utakmice...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.