Del Piero: Nisam zadovoljan, ali...

Stara dama putuje na Sardiniju

Del Piero: Nisam zadovoljan, ali...

Edmir Škorić

Porazom Juventusa od Bordeauxa, naravno, kapiten Alessandro Del Piero nije zadovoljan, no legenda Stare dame nije previše zabrinuta, budući da Juventusu već četiri mjeseca ide poprilično dobro na svim frontovima.

Torinski Juventus nije uspio rezervirati svoje mjesto u osmini finala Lige prvaka, budući da su poraženi s 2:0 kod francuskog Bordeauxa, te će u posljednjem (6.) kolu Torinezi morati izbjeći poraz na svom Delle Alpiju protiv minhenskog Bayerna.

"Jasno je kako nisam zadovoljan. Kada izgubite uvijek ste uzrujani", kazao je Del Piero za Corriere dello Sport, te nastavio.

"Bilo je dosta povreda i novi igrači se tek privikavaju na našu igru. Neminovno je da prođemo kroz uspone i padove."

Juventus ovog vikenda putuje na Sardiniju gdje igra susret sa Cagliarijem, pa bi pobjedom Stara dama nastavila utrku za Interom i osvajanjem Scudetta.

"Idemo u nadi da se vratimo starom načinu, pa bi tako pobjedom nad Cagliarijem dobili još više samopouzdanja", ističe kapiten Juventusa koji se nedavno vratio nakon duže stanke zbog povrede.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.