Del Piero odmara još mjesec dana

Kapiten Juventusa još uvijek povrijeđen

Del Piero odmara još mjesec dana

Kapiten Juventusa legendarni 34-godišnji veteran Alessandro Del Piero još će najmanje mjesec dana biti van terena zbog povrede mišića na nozi.

Del Piero je imao problema sa povredom leđa od početka sezone zbog čega je dosad odigrao samo nekoliko utakmica.

Juventus je također objavio da će radi slične povrede kao i Del Piero, zadobivene u utakmici 2. kola Lige prvaka protiv Bayerna 20-ak dana pauzirati i Portugalac Tiago Mendes.

Trener Juventusa Ciro Ferrara trenutno na raspolaganju nema ni Fabija Cannavara, Hasana Salihamidžića i Mohameda Sissoka, te će tako oslabljen sastav voditi na gostovanju kod Palerma u nedjelju u 7. kolu Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.