Del Piero propušta kraj sezone?

Del Piero propušta kraj sezone?

Kapiten Juventusa Alessandro Del Piero povrijedio se tokom treninga „stare dame“ i za njega je sezona, najvjerovatnije, završena.

Na treningu Juventusa Tiago je slučajno udario Del Piera, a ovaj se srušio pa su ga sa terena iznijeli na nosilima. Popularni Alex tako će sigurno propustiti duel 37. kola italijanske Serije A koji Juve igra sa u Sieni, a neizvjesno je hoće li ga biti i u zadnjem kolu kada Juventus dočekuje Lazio.

Del Piero će sigurno nedostajati Juventusu u borbi za treće mjesto na tabeli, koje naredne sezone donosi Ligu prvaka. Četveroplasirana Fiorentina za torinskom ekipom dva kola prije kraja sezone zaostaje samo bod.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.