Del Piero se vraća na teren
Alessandro Del Piero

Nakon dva mjeseca

Del Piero se vraća na teren

Dobra vijest za Juventus stigla je iz torinske bolnice gdje je potvrđeno kako je kapiten Stare dame Alessandro Del Piero potpuno oporavljen od povrede.

Prema pisanju italijanskih medija, legendarni kapiten Juventusa obavio je sve doktorske pretrage, nakon kojih je ustanovljeno da je spreman za povratak na travnate terene.

Del Piero nikada u svojoj karijeri do sada nije zbog povrede propustio početak sezone, a sada je van terena već dva mjeseca, ali se pretpostavlja da će biti u sastavu Juventusa za susret sa Atalantom 7. novembra, samo dva dana prije nego napuni 35 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.