Delač napušta Sarajevo

Zahvalio se na svemu navijačima, saigračima i čelnicima

Delač napušta Sarajevo

O. Lekić

Matej Delač u narednoj sezoni najvjerovatnije neće nastupati za Sarajevo.

Mladi golman, koji je u protekle dvije godine boravio na posudbi u Sarajevu, po svemu sudeći je okončao svoju fudbalsku avanturu na Koševu.

Naime, preko svog Twitter naloga Delač se na saradnji zahvalio čelnicima kluba, saigračima i navijačima.

"Hvala vam navijači, saigrači i ljudi u klubu na svemu u ove dvije godine. Možda se opet sretnemo u budućnosti", napisao je Delač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Delač je za Sarajevo sa kratkim prekidom boravio u sezonama 2014/2015, te 2015/2016, a sjajnim odbranama i odnosom prema bordo dresu za sva vremena je "kupio" navijače Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi