Delač: Normalno da bih se odazvao bh. selektoru

Golman Sarajeva otkrio

Delač: Normalno da bih se odazvao bh. selektoru

Edmir Škorić

Matej Delač je izjavio kako je spreman da brani za bh. reprezentaciju ukoliko dobije poziv.

Delač je rođen u Bosni i Hercegovini, pa je spreman obući dres Zmajeva ukoliko dođe do poziva od strane selektora Mehmeda Baždarevića.

“Rođen sam u Bosni i Hercegovini i normalno da bi bila velika čast ako bih dobio poziv. Ako stigne poziv, normalno da ću se odazvati”, isakao je Delač, koji je potom govorio o sutrašnjoj utakmici Sarajeva i Čelika:

“Pobijedili smo Travnik i vratili smo samopouzdanje. Nadam se da ćemo nastaviti ovako protiv Čelika, čime bismo nastavili borbu za titulu”, kazao je Delač, dodavši kako su se stvari u Fudbalskom klubu Sarajevo promijenile u odnosu na njegov prvi "mandat".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dosta je novih stvari od mog povratka u Sarajevo. Organizacija je još bolja nego prošle godine. Došao je i novi trener, stil igre je malo promijenjen. Sarajevo sve više napreduje”, dodao je Delač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.