Delegacija NK Čelik obradovala mališane

Lijep gest Zeničana

Delegacija NK Čelik obradovala mališane

O. Lekić

Delegacija Nogometnog kluba Čelik predvođena sportskim direktorom Nerminom Šabićem i trenerom Abdulahom Ibrakovićem posjetila je danas Javnu ustanovu „Dom porodica“ koja brine o djeci bez roditeljskog staranja, piše Fena.

Tom prilikom štićenicima ove ustanove uručeni su sportski rekviziti s logom ovog kluba, slatkiši i drugi pokloni.

„Pokušavamo razmišljati drugačije nego što je to prije bila praksa. Želimo pokazati da je Čelik veliki klub koji ima dušu. Osim toga, ova djeca trebaju znati da u Čeliku mogu imati oslonac i da su oni dio ovog društva“, rekao je trener Ibraković.

U ime domaćina predstavnicima Čelika zahvalio je Branko Dilber, direktor Javne ustanove „Dom porodica“ koji je izjavio kako je u ovoj ustanovi trenutno zbrinuto 125 dječaka i djevojčica.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.