Delegacija NK Čelik pomaže najugroženijim građanima

Boravili u Topčič polju i Nemili

Delegacija NK Čelik pomaže najugroženijim građanima

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik aktivno se uključio u akciju pomoći stanovnicima najugroženijih područja u slivu rijeke Bosne koji su stradali u nezapamćenim poplavama i klizištima. 

Delegacija  kluba, u čijem su sastavu bili članovi najužeg rukovodstva i igračkog kadra, jučer je u više navrata posjetila Nemilu i Topčić polje. 

Tom prilikom mještanima i civilnoj zaštiti donirana je vrijedna oprema i repromaterijal u vidu prehrambenih artikala, vode, baterija, lijekova, pelena, svijeća i svega ostalog što može pomoći u ovim teškim danima za stanovništvo naše opštine.

Iz kluba s Bilinog polja pozivaju sve ljude dobre volje, naše vjerne navijače, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu stanovnicima ugroženih područja. 

Mnogi unesrećeni, prije svega djeca, žene i starci već su u Zenici u prostorima garnizona i Tehničke škole, a pomoć  se može ostaviti i u prostorijama crvenog križa i mjesnih zajednica.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.