Željezničar dočekuje Borac

Đelmić: Moramo dati sve od sebe

T. Hebib

Danas je u prostorijama FK Željezničar održana konferencija za medije povodom utakmice 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Borca. 

Prisutnim novinarima obratio se i vezni nogometaš Ognjen Đelmić, koji je svjestan važnosti utakmice i najavljuje maksimalno zalaganje svih igrača. 

"Očekuje nas veoma teško utakmica protiv Borca. Radi se o kvalitetnom protivniku i stanje na tabeli ne govori kao i za nas, tako da mislim da možemo pred našom publikom doći do pozitivnog rezultata. Moramo dati sve od sebe", kazao je Đelmić.

Đelmić je u svom obraćanju pozvao navijače da dođu u što većem broju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nama igračima je lakše kada imamo dvanaestog igrača. U zadnje vrijeme navijači nisu na tribinama kao na ranije, vjerovatno je zbog rezultata. Ja ih pozivam ovom prilikom da nam pomognu da dođemo do pozitivnog rezultata i zaista nam je bitna njihova podrška", zaključio je Đelmić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.