Đelmić zabio za vodstvo Zvijezde, je li bio ofsajd?

Zvijezda vodi protiv Sarajeva

Đelmić zabio za vodstvo Zvijezde, je li bio ofsajd?

Fudbaleri Zvijezde 09 poveli su u ovim trenucima sa 1:0 protiv Sarajeva na domaćem terenu u susretu 19. kola Premijer lige BiH.

Igrala se 49. minuta kada je Ognjen Đelmić vrlo lijepo šutirao i pogodio donji desni ugao gola na kojem stoji Vladan Kovačević.

Ostaje pitanje da li je fudbaler domaćih bio u ofsajd poziciji prije nego što je lopta doišla do njega.

U nastavku možete pogledati kako je to izgledalo:

Top Komentari

AjdinVL
Tesko je procijeniti jer su ove ofsajd kamere katastrofa, nisu postavljene paralelno s linijom vec nekako iskosa i onda je tesko sa sigurnoscu tvrditi jedno ili drugo. Bilo kako bilo gol je priznat, trebaju stisnuti i odigrati dobro, ako ne mogu okrenuti bar da izjednace.
5 0
nedoni46
Koji ofsajd moj komentatorčiću i redakcijo?
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi