Dembele mijenja Diaza u Lyonu
(Foto: EPA)

Francuski tim želi igrača Celtica

Dembele mijenja Diaza u Lyonu

M. Šljivak

Ekipa Lyona prodala je sinoć Mariana Diaza madridskom Realu.

Kraljevi su iskoristili mogućnost otkupa ovog fudbalera i nakon godinu dana u Lyonu su ga odlučili vratiti, ali navijači francuskog tima neće previše žaliti jer im dolazi zaista sjajno pojačanje.

Rukovodstvo francuskog velikana dogovorilo je dolazak napadača Celtica Mousse Dembelea. Sjajni fudbaler je dogovorio je uslove oko prelaska u Lyon, ali je škotski klub odbio prvu ponudu.

Ipak, do kraja prelaznog roka bi trebalo sve biti gotovo. Francuski tim ima dovoljno novca da podeblja ponudu, a i igrač želi napustiti Škotsku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dembele je jedan od najvećih talenata francuskog fudbala i već dvije godine je član Celtica, a prethodno je igrao za engleski Fulham.

Ako ga uspiju dovesti navijači Lyona će bez dileme veoma brzo zaboraviti Diaza jer je 22-godišnji Dembele zaista čudesan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti