Dembele: Moram se potruditi da ne gubim loptu na tako glup način

Francuski fudbaler pod velikim pritiskom

Dembele: Moram se potruditi da ne gubim loptu na tako glup način

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone danas igraju na domaćem terenu derbi protiv ljutog rivala Real Madrida u okviru 10. kola španske La Lige.

U prethodnim danima dosta se špekulisalo o tome ko će zamijeniti Lionela Messija koji ne može igrati zbog povrede, a najviše šanse davalo se Ousmaneu Dembeleu. Međutim, mladi francuski fudbaler se nije našao u timu protiv Intera i navodno Ernesto Valverde je nezadovoljan zbog njegovog nonšalantnog ponašanja.

Dembele je na meču protiv Seville djelovao kao da mu se ne igra, a u nekoliko navrata je na nevjerovatan način gubio loptu zbog čega je dobio zvižduke s tribina. Ipak, očito je da je svjestan da se mora promijeniti, te je poručio da je spreman da sazrije.

"Svjestan sam da moram dokazati ko sam na terenu. Moram se potruditi da budem dosta efikasniji, ali prvenstveno da ne gubim loptu na tako glup način. Mnogo sam motivisan da se dokažem jer sam prošle sezone imao tu povredu. Messi me često savjetuje i želi da se vratim u formu u kojoj sam bio u Dortmundu", rekao je Dembele.

Top Komentari

gumenakita
Potrudi se da ne budes svaki dan glup....
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi