Dembele naljutio Barcine doktore, pa se danas pojavio na treningu

Imao stomačnih problema

Dembele naljutio Barcine doktore, pa se danas pojavio na treningu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju pred svojim navijačima protiv Betisa utakmicu 12. kola španske La Lige.

Ernesto Valverde se našao u velikim problemima zbog povreda fudbalera, a najveća dilema mu je ko će igrati na krilnoj poziciji. Lionel Messi je još uvijek pod upitnikom za meč protiv Betisa, a situaciju je dodatno otežala i povrede Philippea Coutinha.

Također, prethodna dva treninga propustio je i Ousmane Dembele koji ima problema s gastritisom. Barcelonini doktori su savjetovali francuskog igrača šta treba raditi da riješi ove probleme, no jasno je da ih on nije baš poslušao.

On je propustio dva treninga, a nikome nije ni javio da neće dolaziti. Tek kasnije klub je uspio da ga dobije i Dembele je objasnio zašto se nije pojavio na treningu. Ipak, čini se da je sada sve ok što se toga tiče jer se Dembele danas odradio trening, te su stomačni problemi iza njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi