Dembele ne želi napustiti Craven Cottage

Dembele ne želi napustiti Craven Cottage

Mousa Dembele, napadač Fulhama, povezivan je sa Tottenhamom, ali ističe da je sretan na Craven Cottageu i kaže da nema namjetu napuštati redove Kolibnjaka.

Dembele je u augustu 2010. godine došao u Fulham iz AZ Alkmara. Belgijski napadač polaskan je interesom Tottenhama, ali nema namjeru napuštati Craven Cottage.

"Da, bio sam upitan o interesu Tottenhama i odgovorio sam da sam polaskan njihovim interesom, jer to znači da igram dobro, ništa više. Međutim, sretan sam u Fulhamu, ovdje sam pod ugovorom", rekao je Dembele.

"Napredujem pod vodstvom Martina Joča i ja sam dodao novu dimenziju u mojoj igri, tako da sam sretan ovdje. Želim uvjeriti menadžera, navijače i predsjednika, da sam predan klubu i da su povezivanja sa drugim klubovima samo nagađanja", dodao je Belgijanac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.