Demeldin Hamzagić: Biće teško
"Navijači su nas vodili do pobjede.", tvrdi Hamzagić.

Demeldin Hamzagić: Biće teško

Pred sami kraj utakmice na Koševu protiv Trnave, u igru je ušao i igrač koji je ove sezone pojačao FK Sarajevo, Demeldin Hamzagić.

Za kratko vrijeme koje je proveo na terenu Hamzagić je pobrao simpatije navijača i lijepim potezima nagovijesti da će se raditi o istinskom pojačanju za bordo tim. U putu ka Trnavi, nakon što je ekipa sletila na aerodrom u Beču, Hamzagić je odvojio par trenutaka za razgovor za naš portal.

"Vrlo sam zadovoljan debijem i što je najvažnije pobjedili smo, napravili dobru poziciju za drugu  utakmicu.», poručio je Hamzagić sa bečkog aerodroma. «Moram reći da su me u mom prvom nastupu posebno oduševili navijači koji sigurno vode ovu ekipu do pobjede i naš su dvanesti igrač".

Uzvratna utakmica u Trnavi igra se sutra. Očekivanja bordo tima su visoka i čini se da optimizma ne nedostaje.

"Najvažnije nam je da prođemo ovu rundu, a iako smo u Sarajevu nadigrali protivnika, svjesni smo da će sutrašnja utakmica biti teža nega prva. Ipak, očekujem pozitivan rezultat. Mi smo i u prvoj utakmici dokazali da možemo sa njima igrati i da smo čak i bolji tim od njih.", uvjeren je igrač sa Koševa.

Bliži se i početak Premijer lige BiH, a Sarjaevo će u prvom kolu igrati protiv Slobode.

"Ja sam tek stigao i ne mogu reći da dovoljno poznajem ostale. U prvom kolu, mi smo sigurno favoriti. Vjerujem u našu ekipu i navijačima mogu obećati da ćemo slaviti na startu lige". završio je Hamzagić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.