Demić: Borac je favorit, ali nema predaje

Velež gostuje u Banja Luci

Demić: Borac je favorit, ali nema predaje

Nakon vrijedne pobjede na otvaranju sezone nad timom Budućnosti iz Banovića (2:0), Velež gostuje u Banjoj Luci kod Borca.

Protivnik izabranicima novog šefa struke Rođenih Demira Hotića je aktuelni pobjednik Kupa BiH, Borac. Jedan od igrača od kojih se u ovoj sezoni očekuje mnogo je i mladi veznjak Riad Demić, koji će i na Gradskom stadionu zauzeti svoje mjesto u prvih jedanaest.

"Borac je bez ikakve sumnje favorit u sutrašnjoj utakmici. Imaju prednost domaćeg terena i podršku sa tribina, međutim mi u Banju Luku idemo da se nadigravamo sa domaćinom i pokušamo izboriti povoljan rezultat. Utakmica protiv Budućnosti je pokazala da nismo tim za potcijeniti, niti tim koji će se boriti za opstanak. Dodatno smo podigli samopouzdanje i sa mnogo elana i optimizma odlazimo Banja Luku", kaže Demić u razgovoru za naš portal.

Novi šef struke Demir Hotić za sutrašnju utakmicu neće moći računati samo na Arnela Škaljića koji je povrijeđen. Svi ostali su spremni za meč.

"Iako su u Mostaru ovih dana nepodnošljive vrućine na treninzima je radno. Svi imamo motiv i na treninzima dajemo maksimum. Nadamo se da ćemo već u Banjoj Luci osvojiti prve gostujuće bodove sezone i narednu utakmicu kod kuće protiv Rudara dočekati pred punim tribinama stadiona u Vrapčićima", rekao je za kraj Riad Demić za SportSport.ba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.